Malin vil representere Trondheim i landsfinalen

Kate_Gulbrandsen

Lørdag går årets Parodi Grand Prix i Trondheim av stabelen, og Malin Schei satser denne gangen på å komme seg til finalen – alene. Hun skal parodiere Kate Gulbrandsens “Mitt liv” fra 1987.

Malin har vært med flere ganger i finalen i Grieghallen som danser og korist. Hun har også deltatt solo i Trondheimskvaliken, og senest i fjor gjorde hun Nora Brockstedts “Voi Voi” fra 1960 under tittelen “Kom Kom”. Hun synger en del karaoke på fritiden, og håper i år å få representere Trondheim i PGP-finalen i Bergen lørdag 2. mai som Kate Gulbrandsen.

Årene går men frk Gulbrandsen består, på sett og vis. Det er 28 år tilbake siden hun sist satte sin fot på en scene, av flere årsaker. Nå ønsker hun å gjøre comeback med en ny-release av sangen Mitt Liv. Men denne gangen er både stilen, stemmen og tonen en smule annerledes.

Man kan på mange måter si at årene siden opptredenen i Eurovision i 1987 har satt sine spor på kveldens artist. Men på ingen måte ønsker hun å gi slipp på sin drøm om å få fart på sin karriere og oppnå samme fame som hennes store forbilde Britney Spears. Men i kontrast til alt annet, så har hun beholdt håret.

Vil du heie på Malin, må du komme til Me i Dronningens gate 15 lørdag kveld. Dørene åpner klokken 22:00, og showet starter klokken 23:00. Inngang koster 100 kroner før kl 23, og 150 etter klokken 23.

Følg med videre utover uken da resten av deltakerne vil presenteres.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: