Petter og Pål blir tvillinger i Parodi Grand Prix

Azerbaijan Eurovision 2012

 

Lørdag er siste Bergenskvalik av årets Parodi Grand Prix, og Petter WD og Pål Louis Kaupang Rasmussen kjemper om en finaleplass med de irske tvillingene Jedwards “Waterline” fra 2012.

Petter har deltatt i Parodi Grand Prix med suksess tidligere, da han tok seg til finalen i 2012 med “Mor di va” (Molitva, Serbia 2007). Med seg har han Pål Louis som er debutant i PGP-sammenheng. Som “Skjeggulf” (Petter) og Swalward (Pål Louis) er de tvillingene selv ikke deres gamle blinde mor ser forskjell på.

Lei av evig forveksling har de genialt nok satt sammen navnene deres til “Skjeggward”. De har vokst opp i skyggen av trikkotasjefabrikken på Salhuskaien og har alltid aspirert til å bli Salhus sentrum sitt nummer 1 strikketeam. Konkurransen fra fabrikken har vært tøff, men den måtte til slutt gi tapt kampen under mystiske omstendigheter.

Skjeggulf har erfaring fra bygdedans og lokale danselaug, mens Swalward har fokusert mest på å lede an Salhus sitt elitelandslag i improvisasjonsstrikking. Nå somk strikking settes i fokus hos motetoppene, er det vanligere for Skjeggward å bli utsatt for hets, ja til og med hån fra sjalu moterivaler. Skjeggward blir utfordret til å tenke nytt, og nå er det nye superundertøyet som skal knuses!

Sangen de skal parodiere er de irske tvillingene Jedwards 2012-bidrag “Waterline”, som de har valgt å kalle “Salhuskaien”.

To av lørdagens seks konkurrenter får direkte plass i finalen i Grieghallen lørdag 2. mai. Hvilke to som går videre, avgjøres i en blanding av jury- og publikumsvotering.

Hvis du vil heie på Petter og Pål, må du komme på Kafé BarBarista lørdag kveld. Inngang koster 100,- og kjøpes i døra. Kun kontant betaling. Dørene åpner kl 21:00 og showstart er klokken 22:00. Sist kvalik ble det fullt og mange kom ikke inn, så vi anbefaler derfor å være tidlig ute for å sikre seg plasser.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: