Trippel babylykke for Lykke, Linn Kathrin og Hanne i PGP

charmed_myheartgoesboom

Lørdag går årets siste Bergenskvalik av Parodi Grand Prix av stabelen, og Lykke Kristine Moen, Linn Kathrin Taklo og Hanne Mellingen deltar med “Det blir baby-BOOM” (My heart goes BOOM, Norge 2000) som gruppen “The Fertilized”.

Lykke kom i fjor på andreplass i finalen med “Fångad av Tinder” (Fångad av en stormvind, Sverige 1991), og er i år tilbake som del av gruppen The Fertilized. Linn Kathrin og Hanne debuterer i Parodi Grand Prix i år, men har derimot bred sceneerfaring. De er drama- og musikkpedagoger, skriver låter og opptrer. De tre jentene utgjør gruppa Fertilized som karakterene Belinda, Gro og Mette.

Rosabloggerne Belinda, Gro og Mette har vært bestevenninner siden de gikk i barnehagen, sant. De har fulgt hverandre gjennom tykt og tynt og vått og tørt, liksom. Nå har de alle tre blitt voksne og vakre kvinner med hver sin fantastiske mann og hvert sitt fantastiske rekkehus ved siden av hverandre. Siden de tross alt har hatt synkronisert mens siden ungdomskolen, har de klart å koordinere det slik at de nå har blitt gravide HELT samtidig. Nå blir det BABYBOOM både her og både der.

Sangen de har skrevet ny tekst på er “My heart goes BOOM”, det norske bidraget til den internasjonale Eurovisionfinalen i 2000, opprinnelig fremført av gruppen Charmed. Sangen kom den gang på 11. plass.

To av lørdagens seks konkurrenter får direkte plass i finalen i Grieghallen lørdag 2. mai. Hvilke to som går videre, avgjøres i en blanding av jury- og publikumsvotering.

Hvis du vil heie på jentetrioen, må du komme på Kafé BarBarista lørdag kveld. Inngang koster 100,- og kjøpes i døra. Kun kontant betaling. Dørene åpner kl 21:00 og showstart er klokken 22:00. Sist kvalik ble det fullt og mange kom ikke inn, så vi anbefaler derfor å være tidlig ute for å sikre seg plasser.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: