Henriette blir postordrebrud

Krista_MarryMe

Lørdag er det siste runde med Parodi Grand Prix-kvalik i Bergen, og Henriette Christie Ertsås er tilbake som postordrebrud når hun skal synge “Marry me” (Finland 2013).

Henriette har vært med mange ganger i Parodi Grand Prix og gikk også til topps i konkurransen i 2010 med aserbajdsjanske “Always” fra 2009. Den kom hun også på tredjeplass med i tiårsjubileet i høst. Med seg på scenen får hun sine trofaste dansere Hans Egil Skaar Samuelsen og Ulrik Bø Bersvendsen, som har danset sammen med henne i mange innslag i Parodi Grand Prix tidligere.

Etter mangeårig trafikkering og mishandling på kryss og tvers gjennom Europa er det på tide å selge seg en gang for alle, og la seg smi i hymnens lenker. Den østeuropeiske postordrebruden har kledd seg i jomfruelig hvitt som dekker lite og skjuler mindre, i håp om å rekruttere ektemann. Men på kirketrappen står allerede Jens og Lars med samme agenda. Kirken nekter fremdeles å vie homsepar, noe som naturlig nok har ført til sterk økning av drag-bruder på jakt etter kirkebryllup. Like fullt – institusjonen ekteskap står støtt gjennom alt – ethvert fremskritt preller av.

Sangen de har valgt er Marry Me, opprinnelig fremført av finske Krista Siegfried i 2013. Den ble en homsefavoritt og vakte stor oppmerksomhet da Krista kledd som hvit brud endte med å kysse med en kvinnelig danser på scenen.

To av lørdagens seks konkurrenter får direkte plass i finalen i Grieghallen lørdag 2. mai. Hvilke to som går videre, avgjøres i en blanding av jury- og publikumsvotering.

Hvis du vil heie på Henriette & Co, må du komme på Kafé BarBarista lørdag kveld. Inngang koster 100,- og kjøpes i døra. Kun kontant betaling. Dørene åpner kl 21:00 og showstart er klokken 22:00. Sist kvalik ble det fullt og mange kom ikke inn, så vi anbefaler derfor å være tidlig ute for å sikre seg plasser.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: