Dag Christer og Inger Lise tilbake i manesjen

ovi_paula_PlayingWithFire

 

Lørdag skal seks nye konkurrenter kjempe om to finaleplasser i årets Parodi Grand Prix. Sirkushestene Inger Lise Drabløs og Dag Christer Haugen er nå tilbake som Magdo på Skøte og Abdullah, og skal synge rumenske “Playing with fire” fra 2010.

Duoen Inger Lise og Dag Christer er veteraner i PGP-sirkuset, og har vunnet to av de ti årene med Parodi Grand Prix. I tillegg gikk de også av med seieren i tiårsjubileet som ble avholdt i høst, hvor tidenes beste PGP-innslag ble kåret. Da stilte de som sine alter ego Ruthemor og Sissel fra Loddefjord. Denne gangen stiller de som Magdo på Skøte og Abdullah.

Etter at Magdo på Skøte ble avløst fra plikten som åresalg-ansvarlig på den lokale bazaren i Fusa i fjor vår, tok hun en chartertur til varmere strøk. Der traff Magdo Abdullah. Hun fant da en sjelevenn ved første blikk, etter å ha vært enke i 17 år. Abdullah ble med henne hjem til Norge og giftet seg, og nå – etter flere måneder med iherdig sangøvelse i Fusa Blandakor – insisterer Magdo på Skøte at de to skal erklære sin ekte kjærlighet til hverandre.

Sangen de skal synge er “Playing with fire” som opprinnelig ble fremført av norske Ovi og rumenske Paula Seling for Romania i 2010. Den endte da på tredjeplass.

To av lørdagens seks konkurrenter får direkte plass i finalen i Grieghallen lørdag 2. mai. Hvilke to som går videre, avgjøres i en blanding av jury- og publikumsvotering.

Hvis du vil heie på Inger Lise og Dag Christer, må du komme på Kafé BarBarista lørdag kveld. Inngang koster 100,- og kjøpes i døra. Kun kontant betaling. Dørene åpner kl 21:00 og showstart er klokken 22:00. Sist kvalik ble det fullt og mange kom ikke inn, så vi anbefaler derfor å være tidlig ute for å sikre seg plasser.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: