Siste Bergenskvalik på lørdag

PGP10aar_10_Thomas avslutter første akt (Foto Tom Jarane)

Lørdag kveld går siste Bergenskvalik av Parodi Grand Prix 2015 av stabelen, og to nye billetter til PGP-finalen i Grieghallen lørdag 2. mai skal deles ut.

Aldri før har så mange måttet snu i døra og ikke fått sett showet som det var sist kvalik, da Polen og Sverige tok seg videre til PGP-finalen. Grunnen var at lokalet var helt fullt, og konferansier Thomas Anthun Nielsen (bildet) håper på fullt hus denne gangen også:

– Folk bør være tidlig ute for å sikre seg plasser, slik at de ikke risikerer å måtte snu i døren som mange måtte sist gang. Vi har seks knallflotte konkurrenter å by på fra scenen, og det er ingen tvil om at disse kommer til å trekke folk.

Lørdagens kvalik består først og fremst av en lang rekke PGP-veteraner, i motsetning til forrige kvalik, hvor debutantene preget startlisten. Noen debutanter er det derimot denne gangen også.

– Og så må man selvsagt ikke glemme det fantastiske pauseinnslaget som jeg skal være med på, sier Thomas.

Årets pauseinnslag har tema “pauseinnslag”, og sist kvalik fikk Thomas testet riverdance-kunnskapene sine, da studentdansegruppen Terpsichore hadde trukket paralleller til det historiske Riverdance-innslaget i Eurovision i 1994. Hva som står på programmet denne lørdagen, får du derimot se lørdag kveld.

Rundens konkurrenter vil bli presentert i løpet av denne uken her på våre sider.

Kvalifiseringsrunden holdes på kjellerscenen hos Kafe BarBarista i Øvregaten 12. Showet starter klokken 22:00, og dørene åpner klokken 21. Billetter koster 100,- og kjøpes i døren. Kun kontant betaling.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: