Polen og Sverige til PGP-finalen

MathiasOgGutane_kvalik

Lørdag gikk årets første Bergenskvalik av stabelen, og en suveren seier gikk til “Norske gutar” med Mathias og gutane (parodi på Polen 2014, “My Slowianie”. Med seg til finalen fikk de Gold Digger,s med “This is my man” (“This is my life”, Sverige 2010 ).

Samtlige 12-poengere denne kvelden gikk til guttekvartetten som snudde fjorårets polske bidrag på hodet. Polakkene hadde brystfagre budeier som bød på seg selv på scenen som ekte “slaviske jenter”. Mathias og gutane bød også på seg selv som ekte “Norske gutar”. I guttekvartetten finner vi frontfigur Mathias Bratt, og danserne William Drevassbukt Myrmellom, Hans Egil Skaar Samuelsen og Marius Emanuel Ulvesæther Nilsen.

Kampen om andreplassen var lenge åpen, men til slutt trakk jentetrioen “Gold Diggers” det lengste strået med svenske Anna Bergendahls Eurovision-bidrag. Gold Diggers bestod av Isabel Nielsen, Anna Fila og Olcia Blush.

De to innslagene går dermed direkte til finalen i Grieghallen i Bergen lørdag 2. mai. Der får de med seg blant annet to innslag fra Oslo, samt de som kvalifiserer seg fra den siste runden i Bergen lørdag 11. april, og i Trondheim lørdag 18. april. For de øvrige innslagene er håper om finaleplass ennå ikke over, da det vil bli gitt wild card til noen utslått innslag. Dette vil bli offentliggjort søndag 19. april.

Det vil bli mulig å reservere billetter til finalen fra 1. april. Følg med videre på våre nettsider eller på vår facebookside for mer informasjon om dette.

Fullstendig resultatliste fra lørdagens show kommer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: