Linda og Henriette drar på Sydentur i PGP

bombo

Lulu og Lala er to superveteraner i Parodi Grand Prix-sammenheng, og førstkommende lørdag prøver de lykken igjen, nå med norske “Bimbo” (“Bombo”, Adelén) fra 2013.

De to har deltatt flere ganger både sammen og hver for seg i PGP tidligere. Beste plassering så langt fikk “Lala” i fjorårets PGP-finale da hun  sang danske “Only teardrops” til en fjerdeplass i Grieghallen. Lulu har sin beste plassering fra 2006, da hun sammen med Lala oppnådde sjetteplass i finalen med “Hold on be strong” (Norge 2008).

I år stiller de som “Los(t) Señoritas” som har reist på Sydentur. Som to ekte, norske, middelaldrende damer på jentetur skal de virkelig leve livet borte fra barneskrik og hverdagsmas. Med feriespansk og Margharita i ermet, er de klare for å ta stranden på Gran Canari med storm.

Sangen de skal synge er sangen Adelén slo igjennom med i det norske Melodi Grand Prix i 2013. Hun endte kun på andreplass, men sangen “Bombo” ble likevel årets store sommerhit på norske radioer og gjorde ukjente Adelén til et navn på alles lepper.

Hvis du vil heie på Lulu og Lala må du komme på Kafé BarBarista lørdag kveld. Dørene åpner klokken 21 og showet starter klokken 22. Billetter koster 100,- kroner og kjøpes i døra. Kun kontant betaling og 20 års aldersgrense. Følg med videre for presentasjonen av de siste innslagene i denne kvalikrunden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: