Isabel, Anna og Olcia graver gull i PGP

AnnaBergendahl

Lørdag er det Parodi Grand Prix-kvalik i Bergen, og Isabel Nielsen, Anna Fila og Olcia Blush skal delta for første gang. De har valgt å synge “This is my man” (“This is my life”, Sverige 2010).

Isabel, Anna og Olcia jobber alle i negle- og sminkebransjen og har liten sceneerfaring. Isabel synger litt riktignok og kan faktisk spille gitar. Noe de andre to overhode ikke kan. I PGP har jentene valgt å kalle seg “Gold Diggers” .

Det er hardt å leve fattig, og alle disse tre har tydelig samme formening om hvordan dette kan endres. Tilfeldig møttes de på samme strippeklubb i Paris for 3 år siden, hvor de nå jobber. De ble fort gode venner og fant en felles interresse: Rike, eldre menn. Og han som introduserte dem for denne konkurransen er nettopp det. En rik, eldre mann. Han lover dem, ikke bare sitt hjerte, men berømmelse og rikdom om de vinner. Valget ble enkelt. Og her er de.

Sangen de skal parodiere er svenske Anna Bergendahls Eurovision-bidrag i 2010, “This is my life” som de har valgt å kalle “This is my man”. Sangen røk ut i semifinalen den gang, noe som skapte furore hjemme i slagergale Sverige.

Vil du heie på Isabel, Anna og Olcia må du komme på Kafé BarBarista lørdag kveld. Dørene åpner 21 og showet starter kl 22. Billetter koster 100,- kroner og kjøpes i døren (kun kontant betaling). Aldersgrense er 20 år. Følg med, i morgen får du vite lørdagens startrekkefølge.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: