Dan debuterer i PGP som sitt alter ego Wendy

Jahn Teigen Optimist

Dan DeVero skal delta i Parodi Grand Prix for første gang i kvaliken nå på lørdag, og som sitt alter ego Wendy Glam skal han synge Jahn Teigens landeplage “Optimist” fra 1989.

DanDeVero er modellagent og har blitt mye omtalt i forbindelse med stunt han har deltatt på som del av Fuck for Forest-aksjoner. Dan kom til Bergen da han var 16 år, og med lånt ID kom han inn på Fincken hvor han fikk se sitt første dragshow med Parodi Grand Prix-dronning Belinda Glava. Dan ble frelst og Wendy Glam ble født. Siden den gang har Wendy gjort en rekke drag & queer shows i en rekke verdensmetropoler på alle kontinenter.

Nå er Wendy tilbake i Bergen, og på hjemmebane skal hun for første gang gjøre cover av en sang. På scenen får Wendy med seg dansere fra Terpsichore og to spreke kordamer.

Sangen Wendy har valgt er av sitt store forbilde, selveste Jahn Teigen. Låten “Optimist” kom han på en delt fjerdeplass med i Melodi Grand Prix i 1989, og publikum buet da han ikke kom videre til superfinalen. Senere ble låten allemannseie og er fremdeles en sikker allsangfavoritt den dag i dag.

Om du vil heie på Wendy må du komme på Kafé BarBarista lørdag kveld. Dørene åpner 21 og showet starter 22. Billettene kjøpes i døra (100,- kroner og kun kontant betaling), og det er 20 års aldersgrense.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: