Sandra tilbake mer sliten enn noen gang

Charlotte Nilsson

Lørdag er det klart for årets første Bergenskvalik av Parodi Grand Prix, og Sandra Straumsnes er tilbake i sirkuset mer sliten enn noen gang. Hun har tatt artistnavnet “Cowboy-Sandra” og skal synge den svenske vinneren “Tusen och en natt” / “Take me to your heaven” fra 1999.

Sandra har flere ganger kommet til finalen i Parodi Grand Prix tidligere. Nå har hun derimot tatt noen års pause fra PGP-sirkuset, og i stedet fokusert på karrieren som dansebanddronning. Hun har trålet land og strand rundt, turnert på hvert eneste grendehus og høyfjellshotell som vårt langstrakte land kan by på.

Hun har tatt for seg av livets goder på sene kvelder på “lokkalet”, og er nok å finne på din lokale bensinstasjon. Noe sliten, noe utbrent, kommer hun nå tilbake til Parodi Grand Prix.

Sangen hun deltar med er sangen Sverige vant Eurovision med i 1999, nemlig “Take me to your heaven”. “Cowboy-Sandra” skal synge den svenske versjonen, “Tusen och en natt”. Sangen ble opprinnelig fremført av Charlotte Nilsson (nå Perrelli), som var den store stjernen i dansebandet Wizex.

Om du vil heie på Sandra, kom til Kafé BarBarista i Øvregaten 12 lørdag. Showet starter klokken 22:00, og dørene til kjellerscenen åpner klokken 21. Billetter kroner 100 kjøpes i døren, og det er kun kontant betaling. Følg med videre denne uken, da vi presenterer alle rundens deltakere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: