Ingeborg skal plukke kirsebær i Parodi Grand Prix

Körsbär i min trädgård

Ingeborg Alnes debuterer lørdag i Parodi Grand Prix på Kafé BarBarista i Bergen. Sangen hun håper skal ta henne gjennom kvaliken er svenske “Ska vi plocka körsbär i min trädgård” fra 1975.

Ingeborg har lang erfaring fra improvisasjonsteater (Immaturus og Maestro) og har nettopp hatt sin stand-up debut. Hun har et anstrengt forhold til Zumba og annen aktivitet som krever tenking og fysisk koordinering på en og samme tid. Med seg på scenen har hun Karolina Zuk og Henriette Christie Ertsås som dansere.

Ingeborg er en ivrig bærplukker. Du finner henne med stumpen i været oppi kratt og trær hele sommeren gjennom. Hun er effektiv og kontant: blåbær, bringebær og kirsebær renner inn i bøtter og spann. Etter plukkingen tar hun dem inn i sitt hjem, der hun sylter og safter med moderlig omtanke mens hun smaker sensuelt. Ingen bær er trygge, hver og en skal hun tygge.

“Ska vi plocke körsbär i min trädgård” endte i svenske Melodifestivalen opp bare som nummer 9 av 10 i 1975, men huskes likevel som en stor hit etter mange uker på svensktoppen. Den gjorde seg også bemerket på grunn av en omdiskutert tekst som ble beskyldt for å ha seksuelle undertoner.

Om du vil heie på Ingeborg, må du komme på Kafé BarBarista lørdag kveld. Showet starter klokken 22:00, og dørene åpner klokken 21:00. Billettene koster 100,- kroner og kjøpes i døra (kun kontant betaling). Aldersgrense er 20 år. Følg med videre denne uken, da alle rundens innslag vil bli presentert.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: