Parodi Grand Prix kickstarter Grand Prix-helga i Oslo

Denne helga er det full rulle med Grand Prix i Oslo. Lørdag er det norsk finale i Oslo Spektrum, men allerede fredag avholdes årets første PGP-kvalik på Elsker.

Emil Salmila er tilbake som konferansier, etter å ha tatt pause i fem år. Han var fast konferansier i Oslo gjennom fire sesonger, og sier han gleder seg til comebacket:

– Etter fem år med tåteflasker, bleiskift og bæsje-humor, har jeg endelig funnet vei ut av ammetåka og tilbake til galskapen som er Parodi Grand Prix, sier Emil. – Jeg gleder meg mest til bidrag som tror de er gøy og som blir gøy fordi de ikke er gøy! Akkurat som “En godt stekt pizza” kommer til å bli i MGP på lørdag.

Fem innslag står på scenen på fredag og kjemper om to billetter til den nasjonale finalen i Grieghallen i Bergen lørdag 2. mai.

De fem innslagene vil bli presentert på våre nettsider i de kommende dagene.

Kvalikrunden går som sagt på showscenen på Elsker, hvor dørene åpner klokken 20:00. Showet starter klokken 22:00. Billetter koster 100,- kroner og kjøpes i døren.

Etter at showet er ferdig, blir det selvsagt etterfest med Grand Prix-musikk til langt på natt. Det samme gjelder etter den norske finalen i Oslo Spektrum på lørdag, hvor Parodi Grand Prix’ egen hus-DJ, DJ Monsuun, står for MGP Afterparty, som i år arrangeres i de nye eventlokalene i tredje etasje på Elsker.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: