Mira gjorde comeback til stående applaus

Mira_PGP
Foto: Tom Jarane

 

– Jeg har ikke stått på scenen på over fire år, og så møtes jeg av dette! sa en tydelig rørt Mira Craig da hun opptrådte som gjesteartist under Parodi Grand Prix-jubileet på lørdag.

Etter at Mira Craig var med i Melodi Grand Prix i 2010 har hun holdt en lav profil. At hun den gang ikke kom til finalen var tungt å takle, og hun tok en lang pause fra artistkarrieren og rampelyset.

Mira har de siste fire årene ikke holdt en eneste konsert, og i så måte var gjesteopptredenen i Parodi Grand Prix som et comeback for henne. Og for et comeback det skulle bli!

Mira startet med å synge “I’ll take you high”, sangen hun selv fremførte i Melodi Grand Prix, før hun fremførte sangen som hun skrev for Maria Haukaas Mittet og endte på femteplass med i den internasjonale Eurovision-finalen i Beograd i 2008, nemlig “Hold on be strong”. Publikum ga deretter Mira stående applaus samt ropte taktfast “Mira! Mira! Mira” og ga seg ikke før hun hadde kommet ut på scenen for å motta nok en applaus.

Under poenggivingen var det Mira som leste opp publikums SMS-stemmer, og det var også hun som overrekket trofeet til PGP-vinnerne.

Nylig var nemlig Mira i Los Angeles og spilte inn musikk til det kommende albumet sitt med tilhørende video. Deretter gikk turen til P. Diddys Revolt TV-konferanse i Miami.

Mira slipper låter i små drypp fremover, og akkurat nå er hun aktuell med singelen “Goosebuumps” som er en myk RnB-låt om forelskelse og lengsel. Låten ligger ute på Spotify og iTunes med mer. Det er ennå ikke satt noen lanseringsdato for det nye albumet hennes. Men hvem vet – kanskje fører det positive møtet med publikum under PGP til en mer synlig Mira fremover?

Mira mottar hyllest fra publikum

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: