Tidenes beste

Ruthemor og Sissel_Ny opptreden
Foto: Tom Jarane

Over 500 feststemte publikummere, jurymedlemmer og artister bidro til å gjøre lørdagens tiårsjubileum i Grieghallen til tidenes beste Parodi Grand Prix-show.

Når de beste innslagene gjennom de ti årene med Parodi Grand Prix-oppsetninger skal samles for å kjempe om å være den aller beste, da blir det en tøff jobb for juryen. Dette ble også vist ved at de høye poengsummene var mer spredt enn noen gang.

Hvem som skulle vinne var helt åpent frem til siste jurymedlem, men da Mira Craig kom for å avgi publikums stemmer til slutt, var det allerede avgjort at Ruthemor og Sissel (Inger Lise Drabløs og Dag Christer Haugen) hadde kapret seieren. Blant publikumsstemmene sikret de seg andreplassen, mens Arja og Svettlana (Roy Vorland og Irene Ahnell) fikk flest SMS-stemmer.

Mira Craig hadde like før gjort sin første liveopptreden på fire år, da hun som gjesteartist fremførte sin egen Grand Prix-sang “I’ll take you high” fra 2010, og deretter for første gang selv fremførte “Hold on be strong”, sangen som hun ga til Maria Haukaas Mittet og endte på femteplass for Norge i Beograd i 2008. Mira var tydelig rørt da hun ble møtt av stående applaus fra publikum og taktfaste rop: “Mira! Mira! Mira!”

Thomas Anthun Nielsen debuterte som konferansier under jubileet, en oppgave han gjorde med bravur. Med seg som stuntreportere i Greenroom hadde han Tara Leslie og Martine Onstad som fulgte stemningen i Greenroom tett gjennom poenggivingen.

Etter at vinnerne var kåret i Grieghallen gikk følget videre til etterfesten i Grand Selskapslokaler hvor DJ Monsuun og DJ Alesta sørget for Grand Prix-klassikere og fullt liv på dansegulvet til langt uti nattestimene.

Saken oppdateres med full poengoversikt.

Følg med videre for bilder og videoopptak fra showet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: