– Større enn jeg trodde

Thomas Anthun Nielsen_1
På lørdag debuterer stand-up-komiker Thomas Anthun Nielsen som programleder for Parodi Grand Prix. Men etter å allerede ha vært med på de tre siste årene som jurymedlem i to år og deltaker i ett år, kan han erklære at Parodi Grand Prix er større enn han trodde.

– Det er jo ikke noen – bortsett fra homsene – som tar Melodi Grand Prix seriøst, så hva skal man da tro om Parodi Grand Prix? spør Thomas retorisk.

Han hadde ikke vært på showet før han i 2012 ble hanket inn som jurymedlem i finalen.

– Jeg tenkte at Parodi Grand Prix bare var en liten tullegreie for homsemiljøet som man leste en notis om i avisen en gang i året. Men jeg har oppdaget at dette er jo veldig morsomt og mye større enn jeg hadde trodd på forhånd.

Gjennom de ti årene har det vært kvalikrunder i fire forskjellige byer (Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger), og bidrag fra alle disse byene skal delta under tiårsjubileet. Dette har altså blitt en nasjonal begivenhet, og blitt den største Eurovision-eventen i Norge nest etter selve Melodi Grand Prix.

– Jeg tror mange som er skeptisk ville syntes dette var veldig morsomt hvis de først dro på showet. Parodi Grand Prix er sært, men på en morsom måte.

Thomas ble hektet med en gang, og ivrig startet han videre rekruttering. En av hans beste venninner, skuespiller Lykke Kristine Moen, ble vervet av Thomas, og lørdag står også hun på scenen, men som en av deltakerne.

Fredag gjester Thomas “Storbymorgen” på P5. Der vil han også dele ut gratisbilletter til jubileumsshowet til P5s lyttere. Du kan lytte på P5 ved å trykke her. Storbymorgen sendes mellom 07 og 10.

Jubileumsshowet går av stabelen i Grieghallen lørdag klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter fåes kjøpt hos Billettservice.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: