Disse sitter i Parodi-juryen

Nå på lørdag er det klart for tiårsjubileum av Parodi Grand Prix i Grieghallen i Bergen, og juryen for Parodi Grand Prix-jubileet er mer celeber enn noen gang før. Den består av en god miks av erfarne PGP-dommere og nye fjes, og du kjenner nok de fleste godt fra før.

Christine Guldbrandsen
Jury_Christine GChristine deltok i og vant Melodi Grand Prix i 2006 med sin sang “Alvedansen”, som hun representerte Norge med i Athen. Christines fløyelsmyke stemme har gjort henne godt likt blant ESC-fansen. Hun har utover dette utgitt ut fire album, sunget i musikaler og figurert i en rekke TV-produksjoner. Christine har vært med i Parodi Grand Prix-juryen flere ganger før og har lenge vært en del av Parodi Grand Prix-familien.

Einar “Engelen” Engelstad
Einar er kulturjournalist og musikkritiker for Bergens Tidende, og innehaver av platebutikken Apollon. Utover å kanskje mest være kjent for å ha sitt hjerte i rocken, har han også vært med som jurymedlem i Parodi Grand Prix gjennom mange sesonger.

Kristen Myklebust Ravnestad
Jury_Kristen Myklebust RavnestadKristen er en profilert værpresentatør for TV2, og følger opp en god tradisjon hvor flere av TV2s værpresentatører har sittet i Parodi Grand Prix-juryen tidligere.

Martin Kristoffer Johansen
Martin var juryformann i de to første sesongene av Parodi Grand Prix, og fulgte deretter opp med å være programleder tre år på rad. Han er dermed den i Parodi Grand Prix-historien som har ledet showet flest ganger.

Vivi Stenberg
Jury_Vivi StenbergVivi har jobbet med musikk og musikkformidling i en årrekke, blant annet i NRK-programmer som Nasjonalgalleriet, Lydverket, Rock City og Hitlåtens Historie. Hun har tidligere også jobbet som promosjef i Sony Music, og har siden hun ovetok for Per Sundnes for to år siden, vært musikalsk ansvarlig for Melodi Grand Prix i NRK.

Carl Espen Thorbjørnsen
Jury_Carl EspenCarl Espen er den første regjerende norske Melodi Grand Prix-vinneren som gjester Parodi Grand Prix som jurymedlem. Carl Espen ble kjent som Norges nye gullstrupe da han vant Melodi Grand Prix tidligere i år med sangen “Silent Storm”, som han sang til en sterk åttendeplass i den internasjonale finalen i København.

Linn Mevold Skogheim
Linn har i en årrekke jobbet som reporter, programleder og vaktsjef hos NRK, men jobber i dag som kommunikasjonssjef i Sjømannskirken. Hun har vært med i Parodi Grand Prix-juryen en rekke ganger, og er i år juryformann.

Josefin Winther
Jury_JosefinJosefin vant Melodi Grand Prix i år som låtskriver for Carl Espens “Silent Storm”. Hun er også selv artist og har gitt ut to studioalbum og en flere singler, medvirket i en rekke TV-program, spilt utallige konserter og har også flere ganger blitt listet på norske radiokanaler.

Elen Alicia Castillo Vik
Elen Alicia er radiovert på P5, har bakgrunn som danser og koreograf og har også blitt kjent gjennom Norske Talenter. Hun har vært med flere ganger i juryen i Parodi Grand Prix.

Øyvor Bakke
Øyvor er programleder fra NRK, hvor hun blant annet har vært å se i Vestlandsrevyen, Førkveld og Norge i dag. Øyvor har også tidligere vært jurymedlem i Parodi Grand Prix.

Henning Warloe
Henning er byråd for byutvikling, klima og miljø i Bergen Kommune. Han har tidligere vært kulturbyråd og også stortingsrepresentant for Høyre. Han har vært med flere ganger i Parodi Grand Prix-juryen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: