Maria må trekke seg

Maria Haukaas_Foto Hans Fredrik Asbjørnsen

Tiårsjubileets gjesteartist, Maria Haukaas Mittet, har gitt beskjed om at hun må trekke seg fra gjesteopptredenen under tiårsjubileet. Dette er første gang Parodi Grand Prix har blitt rammet av forfall fra gjesteartistene, men det jobbes nå med alternativer.

I 2008 var Kikki Danielsson annonsert som gjesteartist i Parodi Grand Prix, og på grunn av flystreik ble det usikkert hvorvidt hun ville komme seg videre til Bergen fra Gardermoen. Derimot ble det ordnet med alternativ transport, noe som fikk Kikki over fjellet. Nærmere har ikke Parodi Grand Prix vært kanselleringer hverken før eller etter. Før nå.

Lenge har det vært avgjort at Maria Haukaas Mittet skulle være med i en NRK-produksjon som ikke skulle kollidere med PGP, men opptakene til denne har nå blitt flyttet til samme dato som Parodi Grand Prix. Dette gjør at Maria må avlyse PGP-opptredenen.

– Det er relativt vanlig at man har klausuler for opptredener på riksdekkende TV i slike kontrakter, men heldigvis har vi vært heldige og unngått denne problemstillingen før, sier produsent Kristian Nicolai Stakset-Gundersen.

Mange hadde gledet seg til å høre Marias “Hold on be strong” fremført i Parodi Grand Prix, men produsenten er ikke bekymret:

– Vi ser nå på flere alternativer for å erstatte Maria. Men uansett er programmet og showet for tiårsjubileet såpass sterkt at jubileet står svært godt på egne ben. Men vi synes alltid det er gøy med celebre gjester, så vi ser nå på noen spennende alternativer.

Følg med fremover for oppdateringer rundt Parodi Grand Prix-jubileet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: