Thomas blir Parodi Grand Prix-programleder

Thomas Anthun Nielsen_1

Skuespiller, Stand-Up-komiker og redaktør for gatemagasinet Megafon, Thomas Anthun Nielsen, blir programleder for tiårsjubileet av Parodi Grand Prix i Grieghallen lørdag 15. november.

Dragdronning Belinda Glava har vært programleder for Parodi Grand Prix de siste to årene, men da Belinda fredag ble annonsert som deltaker i tiårsjubileet i Grieghallen, var det mange som lurte på hvem som blir programleder for showet.

Den som stepper inn, er Thomas Anthun Nielsen, som har to års PGP-erfaring på baken. I 2013 var han med i juryen, og i 2014 var han makkeren til Lykke som kom til superfinalen med ”Fångad av Tinder”.

Thomas er til daglig redaktør for Megafon – gatemagasinet som selges av vanskeligstilte på Vestlandet. Han har tidligere jobbet som programleder for NRK Hordaland og som utegående reporter med ansvar for humoristiske innslag for Synnøve Svabø i Nitimen.

Thomas Anthun Nielsen_2

Thomas har også tatt oppdrag både som skuespiller og som standup-komiker, og hatt muligheten til å stå på forskjellige scener rundt omkring i verden. Fra januar av er han aktuell i serien ANNO på NRK1.

Thomas pleide – som alle andre – å følge med på Melodi Grand Prix da han var liten, men etter fylte 13 år var han som ghettogutt programforpliktet til ikke å følge med lenger. Han har derimot fått muligheten til å dekke Melodi Grand Prix for Bergensavisen flere ganger, og hans beste Grand Prix-minne var fra da han dekket den norske finalen i 2006, da Christine Guldbrandsen stakk av med seieren. Da måtte han drikke opp champagnen til Christine idet hun ikke ville drikke den selv.

For Thomas er humoren det viktigste med Grand Prix:

– Det er så mye ræl der ute som slipper gjennom. Det må rett og slett ikke bli for bra. Ingen husker de kjedelige A4-sangene. Folk husker galskapen, festen og moroa.

I så måte må vi vel kunne si at Thomas har kommet til rett plass.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: