Cathrine og Toni til Parodi Grand Prix

Toni_Cathrine

Cathrine Larsen og Toni Gundersen er klar for tiårsjubileet av Parodi Grand Prix i Grieghallen lørdag 15. november. De erfarne artistene bor i dag i hvert sitt land, men møtes altså igjen i Bergen for å fremføre et innslag de har gjort mange ganger før.

Cathrine og Toni er de niende og nest siste artistene vi presenterer for tiårsjubileet.

Cathrine er utdannet førskolelærer med hovedfordypning i drama, og har jobbet mye med drama, barn og personal. I dag bor hun i Hamburg i Tyskland hvor hun for tiden er “Hausfrau” og går på skole for å lære seg språket. Hun nyter det rike kulturlivet i byen og skriver låter, foreløpig kun for seg selv.

Bak seg har Cathrine mange år hvor hun har drevet med revy, cabaret og musical. Mye har hun gjort sammen med Toni, en som hun deler den samme, halvgalne humoren med – blant annet har de gjort et helt nummer som handler bare om “hår på pissen”. Ellers har de blant annet gjort sangtrioen “Sviskene”, “Dinnershow”, musicalen “Jesus Christ Superstar” og revyen “Hoien på gilli” under Humorfestivalen. Cathrine har også fått prøvd seg på farsen “Håndtverkerne” på Stavangeren.

Toni bor i dag i Stavanger, og har som skuespiller hatt gjesteroller på “Hos Martin” og “Far og sønn” på TV2. I fem uker hadde hun gjesterollen som Karianne Marcussen i Hotel Cæsar, og var også med i den prisbelønte serien “Parodis” på TV Vest.

Toni var med i Melodi Grand Prix i 1993 og endte på fjerdeplass med sangen “Roser i regn”. Hun har også vært med i Beat for beat, flere musikaler ved Rogaland og Haugaland Teater, og har også satt opp 6 egenproduserte revyer / cabareter.

Innslaget de to skal fremføre, er Ein bisschen Frieden, som kom på tredjeplass i Parodi Grand Prix i 2008. Dette er en sang de to har fremført mye sammen siden den gang, selv om det opprinnelig var Agnethe Lindløv som var Cathrines makker i dette innslaget. Ein bisschen Frieden var Tysklands vinnersang i Eurovision Song Contest i 1982.

Om du vil heie på Cathrine og Toni i tiårsjubileet, er det bare å bestille billetter. Info om dette samt hotellrabatter finner du ved å trykke her. Les mer om tiårsjubileet ved å trykke her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: