Elisabeth, Eirik og Ørjan klar for PGP-dyst

10 Gruppen Heartstroke Project fra Betanien Aldershjem fremførte moldoviske Run Away under tittelen Før vi dør til seier under Parodi Grand Prix 2013

Elisabeth Steiro, Eirik G. Kristiansen og Ørjan Nygård er en musikalsk trio som kun har deltatt i Parodi Grand Prix én gang. Men det førte også til seier. Nå håper de at dette innslaget skal kåres til tidenes beste når de står på scenen under tiårsjubileet lørdag 15. November.

Elisabeth, Eirik og Ørjan i gruppen Heartstroke Project er de åttende artistene vi presenterer i forkant av tiårsjubileet.

Elisabeth har gått dramalinjen på Fyllingsdalen videregående og vokallinje på Follo Folkehøgskole. I tillegg ble det et år med dramafag på lærerhøgskolen i Bergen gjennomført noen år senere.

Hun har, i likhet med rollefiguren Petra, alltid vært storfan av show-/ revysjangeren. Elisabeth jobber i dag som økonomikonsulent i et IT-firma, men har også en bigesjeft som vokalist i partybandet ”Say no more”.

Eirik er også glad i å synge og spille og har hatt gjesteopptreden blant annet i Elisabeths band, Say no more. Til vanlig er han derimot kjøpmann og driver Jokerbutikken på Vestkanten. På fritiden er han på butikken eller får kjeft av kona Line fordi han er så mye på butikken.

Eirik og Elisabeth kjenner hverandre godt, og har kjent hverandre siden ungdomsårene. Ørjan ble de derimot først kjent med i forbindelse med øvingene til Parodi Grand Prix i 2013.

Ørjan jobber i dag som sykepleier, men var gjennom barne- og ungdomsårene glad i å være med på ulike skuespill, og briljerte som kongen i ”Prinsesse Vilikke”, som kullbrenneren i ”Kullbrenneren”, som Borgermester Dyrendal i ”Byen vår” og som jungel-legen rotta ”Regine” i ”Jonas i Jungelen”.

Siste gang Ørjan stod på scenen, var da han ble viden kjent for sin gode rollefortolkning i rollen som russ under russerevyen i Hønefoss i 2001. Deretter gkk det gjetord om hans prestasjoner frem til han ble plukket opp til gruppen Heartstroke Project i 2012.

Sangen Elisabeth, Eirik og Ørjan skal delta i Parodi Grand Prix-jubileet med, er ”Før vi dør”, som er en tolkning av ”Run away”, Moldovas Eurovisionbidrag i Telenor Arena i 2010. Sangen ble også en radiohit i Norge, og huskes av mange best for den karakteristiske saksofonisten.

Om du vil heie på Elisabeth, Eirik og Ørjan i tiårsjubileet, er det bare å bestille billetter. Info om dette samt hotellrabatter finner du ved å trykke her. Les mer om tiårsjubileet ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: