Lykke i Parodi Grand Prix-jubileet

LykkeLykke Kristine Moen debuterte på PGP-scenen tidligere i år, og tok jury og publikum med storm. Nå er den fremadstormende skuespilleren klar for PGP-jubileet 15. November.

Lykke er den syvende artisten vi presenterer i forkant av tiårsjubileet.

Lykke er en ung og fremadstormende jente fra Voss. Hun er utdannet skuespiller og musikalartist ved Bårdarakademiet i Oslo og har siden 2009 jobbet med det meste innenfor kulturfeltet.

Hun har jobbet ved Den Nationale Scene (i blant annet «La Cage Aux Folles», «Mascarade» og «Jungelboken»), Sogn og Fjordane Teater, Hordaland Teater, Stavanger Konserthus og ikke minst Fyllingsdalen Teater, som hun er en av drivkreftene bak.

Lykke har jobbet en del i Dyreparken som heksa Miriam i Kaptein Sabeltann og dyrepasserassistent med hovedansvar for alle dyrepresentasjonene.

For tiden jobber hun med å realisere en filmidé hun har hatt i mange år, som handler om eventyrprinsesser som er lagt inn på mentalsykehus. Dette er i tillegg til å jobbe i Studentradioen i Bergen, blogge for BergensAvisen og studere pedagogikk på høyskolen.

I desember begynner hun prøvene til «Little Shop Of Horrors» som har premiere på Cornerteateret 25 februar.

Hun er en utrolig blid, arbeidssom og snill jente som alltid har mange baller i luften. Døgnet hennes har 36 timer, og som hun selv pleier å si – «det er godt jeg ikke har noe liv».

Sangen hun skal bidra med i PGP-jubileet er ”Fångad av Tinder” (opprinnelig Fångad av en stormvind av Carola i 1991), som hun kom på andreplass med i PGP-finalen i Grieghallen i mai.

Om du vil heie på Lykke i tiårsjubileet, er det bare å bestille billetter. Info om dette samt hotellrabatter finner du ved å trykke her. Les mer om tiårsjubileet ved å trykke her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: