Én måned igjen til tiårsjubileet

Jubileum

I dag er det én måned igjen til tiårsjubileet av Parodi Grand Prix. Om du har vurdert å dra på Parodi Grand Prix tidligere, men endt med å ikke dra, kan vi love at dette er showet du ikke vil gå glipp av! Lørdag 15. november står PGP-sirkusets beste artister på scenen med noen av de desidert beste Grand Prix-parodiene gjennom tidene.

Av de ti bidragene som skal fremføres, har samtlige endt helt i toppen av PGP-konkurransen de siste ti årene. Og de aller fleste av artistene har årevis med erfaring fra sang, musikk, revy eller teater, noe de bidrar med inn i tidenes Parodi Grand Prix-oppsetning.

– Jeg vet at det er mange rundt om i landet som har vurdert å ta turen til Bergen til de årlige finalene, men har av ulike årsaker funnet ut at det ikke har passet, sier produsent Kristian Nicolai Stakset-Gundersen. – Men er det en gang de bør prioritere å ta turen, så er det nå!

Produsenten understreker at nivået er både høyt og jevnt, og at det er vanskelig å spå en vinner:

– Jeg satt og så gjennom startfeltet her om dagen, og fant ut at det ene innslaget var like morsomt som det andre. Til vanlig har vi hatt et ganske ujevnt startfelt, men denne gangen kan jeg med hånden på hjertet si at det er helt umulig å si hvem som ender på topp og bunn.

Forberedelsene til showet er godt i gang. Maria Haukaas Mittet er bekreftet som gjesteartist, jurylisten med celebre gjester er bortimot komplett, og andre innslag er også godt i gang med planlegging og øving.

– Jeg har vanskelig for å tro at noe vil kunne toppe dette tiårsjubileet, så om noen har vurdert å ta turen til Bergen for å se på PGP i Grieghallen, så bør de få med seg noen venner over og benytte seg av denne muligheten!

Parodi Grand Prix har en hotellavtale med Bergen Basic Hotel og har billettsalg via Billettservice. Informasjon om alt dette får du ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: