Tilbake til PGP fra barne-TV og TommyLife

Bjørnar Løberg

 

Siden sist Bjørnar Løberg stod på Parodi Grand Prix-scenen, har han fått millionvis av treff på Youtube og blitt blogget om av både Perez Hilton og Katy Perry. Nå er han tilbake for tiårsjubileet.

Bjørnar er den andre artisten vi presenterer i forkant av PGP-jubileet lørdag 15. november.

Bjørnar har jobbet med barn som programleder i flere år i barne-TV for NRK og har turnert rundt og showet i hele Norge. I tre år hadde han sitt eget barne-TV-musikkshow “Pling Plong”. Han ble i denne perioden også programleder for NRKs “Julemorgen” for nærmere 800.000 seere.

I 2011 fikk Bjørnar mye oppmerksomhet for bloggkarakteren “Tommylife”. Han vant “Årets Nykommer” på Vixen Bloggawards, og hadde i en periode Norges mest leste blogg. Youtube-videoen “A butter message to the USA” fikk internasjonal oppmerksomhet, og ble twitret om av både Perez Hilton og Katy Perry. I skrivende stund har Bjørnars Youtube-videoer rundt 20 millioner visninger.

Se “A butter message to the USA” – som ble forstått alt annet enn ironisk i USA – her:

Bjørnar deltok i Parodi Grand Prix i 2006, og vant da hele spetakkelet med “Samiid Ædnan”, det norske Eurovision-bidraget fra 1980. Nærmere presentasjon av dette bidraget kommer senere.

Om du vil heie på Bjørnar i tiårsjubileet, er det bare å bestille billetter. Info om dette samt hotellrabatter finner du ved å trykke her. Les mer om tiårsjubileet ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: