Inger Lise og Dag Christer klar for tiårsjubileet

DSC_2328
Inger Lise Drabløs og Dag Christer Haugen, i Parodi Grand Prix best kjent som ”Ruthemor og Sissel” er blant de mest suksessfulle artistene i Parodi Grand Prix. De har blant annet to seire og to andreplasser bak seg, og er derfor selvskrevne på scenen 15. November.

De to er de første deltakerne vi presenterer fra startoppstillingen. De to er entertainere av rang og har en rikholdig karriere bak seg også utenfor Parodi Grand Prix.

Dag Christer var med i TV2s storsatsing ”Stjerner i sikte” første gang i 1996 som John Travolta og andre gang som Gary Barlow i 1997. Han hadde hovedrollen i oppsetningen av Grease på Fyllingsdalen Teater i 1998 og 2003, og fra 1999-2002 var han med i en duo som het ”Two of us” sammen med Torgeir Bjordal hvor Dag Christer stod for vokalen. De var blant annet med på Rune Larsens ”Absolutt norsk” på NRK i 2002.

Sammen med Inger Lise jobbet Dag Christer som syngende servitører på Englandsbåten i 2003-2004, og fra 2004 startet de to, sammen med Gina Aspenes, gruppen Limelight, som har utført utallige spilleoppdrag i regi av Aktivitetsskredderen. De opptrer for alt fra eventer for næringslivet til bryllup, jubileer og andre store dager.

Inger Lise hadde også en tur innom ”Stjerner i sikte”, da hun var med som Lisa Standsfield i 1997. Deretter var hun vokalist i trioen ”Face to Face” frem til ca 2002. Helt frem til 2005 var hun en av to korister i partyrosaroscpunkebandet Eddie Olsen & The GoGo Foundation, og hun har vært vokalist og korist i den akustiske trioen ”Nude not Naked” av og på helt frem til i dag.

De to er gode venner også utenfor scenen. I tiårsjubileet skal de delta med det første innslaget de vant med, nemlig ”Nei eller ja”, som de deltok med i 2009 som sine alter ego Ruthemor og Sissel. Dette var opprinnelig det islandske Eurovision-bidraget fra 1992. En nærmere presentasjon av ”Nei eller ja” og rollefigurene Ruthemor og Sissel kommer senere.

Om du vil heie på Inger Lise og Dag Christer i tiårsjubileet, er det bare å bestille billetter. Info om dette samt hotellrabatter finner du ved å trykke her. Les mer om tiårsjubileet ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: