Slik blir tiårsjubileet

Jubileum
Ti år etter at Parodi Grand Prix ble født i Bergen skal dette feires med pomp og prakt i Bergens storstue lørdag 15. november. Vi ønsker PGP-fans fra hele Norge velkommen til jubileumsshow. Her kan du lese mer om hva som kommer.

I ukene som leder opp mot den 15. november, skal du få lese mer om alle detaljene for jubileumsshowet. Derimot kan vi her gi en rask oversikt over hva som venter:

Totalt ti av de aller beste innslagene fra PGP-historien skal fremføres på nytt. Vi vil få se innslag fra 2005 til 2014, og samtlige har endt helt i toppen (topp-3) i sine respektive år.

Showet vil være utformet som en konkurranse, slik at vi i praksis vil kåre det beste PGP-innslaget gjennom tidene.

Utover de ti deltakerne vil du også få et gjensyn med mange av de andre som har bidratt til showet opp gjennom årene.

Vi går også tilbake til tradisjonen med å ha en celeber gjesteartist. Vi har tidligere hatt besøk av blant andre norske Charmed (Norge 2000), spanske Baccara (Luxembourg 1978), svenske Kikki Danielsson (Sverige 1982 og 1985) og belgiske Sandra Kim (Belgia 1986). Årets gjesteartist er av en mye nyere art enn de foregående, har vært med på å revolusjonere “nyere Grand Prix”, og har med sin mest kjente låt fått en stor hit gjennom Eurovision. Vår gjesteartist er elsket av Eurovisionfans over hele kontinentet. Vår gjesteartist er Maria Haukaas Mittet. (trykk for mer informasjon)

For våre tilreisende fans og publikum, vil vi ha en hotellavtale, hvor du kan få gode priser på overnatting når du kommer til Bergen. Les mer om dette ved å trykke her.

Billetter vil kunne kjøpes gjennom Billettservice ved å trykke her.

Alt dette og flere godbiter kommer på løpende bånd i ukene fremover!

Tiårsjubileet av Parodi Grand Prix ligger an til å bli tidenes utgave av Norges mest alternative revyoppsetning! Følg med her eller på Facebook for flere avsløringer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: