PGP-Ronny giftet seg på EuroClub

IMG_5381

Eurovisionuken er i full gang i København, og natt til onsdag ble publikum på internasjonale EuroClub overrasket av et noe annerledes sceneshow på den populære Grand Prix-nattklubben. På scenen stod ingen ringere enn tidligere finalist i Parodi Grand Prix, Ronny Edvardsen.

Fjorårets finske Eurovision-deltaker Krista Siegfrids gjestet EuroClub i København natt til tirsdag, og fremførte flere av sine sanger foran Eurovisionfans og journalister fra hele verden. En av sangene hun fremførte var Eurovisionlåten “Marry Me” som var svært populær blant Eurovisionfansen. Plutselig gikk hun av scenen og sa at hun nå hadde en overraskelse til publikummet.

Ut på scenen kom Ronny Edvardsen som i 2007 var i Parodi Grand Prix-finalen sammen med Bjørn Erdal og sang svenske “Du och jag mot världen”. Den gang liksomfridde Bjørn til Ronny på scenen, men denne gangen skulle det være ekte saker på gang.

Ronny og hans utkårede, Ken Bakke, var ikledd bunader og var eskortert av hvitkledde dansere ut på scenen. Det som førte var et rørende giftermål som ga flere i publikum tårer i øynene. Da de to uttalte ordene “I do” brøt salen ut i applaus.

Parodi Grand Prix gratulerer!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: