Rekordmange forhåndsreservasjoner

pgp-logo_ny2014.png

Det er nå ikke lenger mulig å forhåndsreservere billetter, og da fristen gikk ut i morges, hadde et rekordstort antall reservasjoner blitt lagt inn. 

Tradisjonelt sett har de aller fleste billettene blitt solgt i døra på finaledagen, men i år har altså flere valgt å reservere billetter på forhånd. Noe som gjenspeiler den ekstra store rekrutteringskampanjen på sosiale medier i forkant av årets finale.

– Det har alltid vært mulig å kjøpe billetter når man kommer, og det vil det også bli i år, sier produsent Kristian Nicolai Stakset-Gundersen. – Men i og med at det er såpass mange forhåndsreserverte billetter, vil jeg vel anbefale de som ikke har billetter ennå om å være tidlig ute.

De forhåndsreserverte billettene kan hentes ut fra klokken 19:30 på lørdag. Øvrig billettsalg starter samtidig som dørene åpner klokken 20:00. Uavhentede billetter legges ut for ordinært salg klokken 20:30. Showstart vil være klokken 21:00.

Det er ikke nummererte plasser i salen, og i så måte vil det også være “førstemann til mølla”-prinsippet om de beste plassene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: