Kampen om poengene har aldri vært så hard

facebook

Den tiende finalen av Parodi Grand Prix står for døren, og vi kan trygt si at kampen om poengene aldri har vært så hard. Facebookpromotering, YouTubefrieri og spissing av innslagene inn mot finalen vitner om en tøff kamp om seieren i år.

For første gang er det mulig for publikum å “forhåndsstemme” på sine Parodi-favoritter ved å delta på de respektive artistenes Facebookeventer. Eventene vil deretter rangeres etter antall “attending” / “deltakere”, og slås sammen med stemmene til publikum i salen og utgjøre en “folkejury”. Forhåndsstemmene teller 50% av folkejuryen.

I tillegg vil det være en “fagjury” som står for de fleste av poengene som skal deles ut, men til syvende og sist – i superfinalen hvor kun de to beste bidragene skal fremføre på nytt – er det ene og alene publikum i salen som får bestemme utfallet. Det er derfor artistene i år har lagt inn ekstra krefter for å søke støtte i publikum.

Det ryktes om flere av deltakerne som henter inn ekstra dansere og ekstra korister til finalen. På Facebook inviteres det og promoteres det i hytt og vær, og på YouTube har flere deltakere lagt inn promotionvideoer, og skuespiller Lykke Kristine Moen og standupkomiker Thomas Anthun Nielsen har til og med søkt tips og råd og lykkeønskninger fra ingen ringere enn Stig van Eijk.

Hvem som best klarer å spisse formen inn mot lørdag kveld, og til slutt sikrer flest stemmer under superfinalen og dermed gå seirende ut av Parodi Grand Prix 2014, må du være i Grieghallen for å påvirke. Lørdag åpner dørene til Peer Gynt-salen klokken 20:00, og showet starter klokken 21:00. Billetter kan kjøpes kontant i døren eller forhåndsreserveres. Informasjon om dette finner du ved å trykke her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: