Under en uke til finalen – hva venter oss?

grieghallen

Det er nå under en uke igjen til den tiende finalen av Parodi Grand Prix går av stabelen i Peer Gynt-salen i Bergen. 12 bidrag skal kjempe om tittelen “Norges beste Melodi Grand Prix-parodi 2014”.

Det har i år vært arrangert 5 delfinaler i Bergen, Oslo og Trondheim, og Belinda Glava (alias Chriss Martin Knappen) har vært konferansier på alle sammen. Hun skal også lede showet i Grieghallen:

– Deltakerne i år er veldig flinke, mener Belinda. – Det er naturlig nok ingen som er på samme nivå som da jeg var med som deltaker, men det er nok flere av disse som sikkert kunne tjent seg en slant som gatemusikant på Torgallmenningen. For de som faller igjennom der også, kan det sikkert by seg andre muligheter litt lenger ute på Nordnes.

Produsent Kristian Nicolai Stakset-Gundersen har også vært på alle kvalifiseringsrundene, og mener nivået blir jevnere og jevnere for hvert år:

– Det er flere og flere som knekker koden for hva som slår an hos jury og publikum, og det er ikke lenger gitt hvilke bidrag som ender på topp – eller på bunn, selv om noen dessverre også må ende opp der, nødvendigvis. Ellers er det veldig hyggelig å se at vi har med mange debutanter i finalen i år.

Hele ti forskjellige land er representert, og det skal synges på totalt syv forskjellige språk i løpet av finalen. Oversikt over alle bidragene finner du ved å trykke her.

Norges mest alternative revyoppsetning

Parodi Grand Prix er utformet som en parodiert, direktesendt finale i Eurovision Song Contest. Med en uhøytidelig tilnærming til både musikken, konkurransen og showet, er fasiten at dette gjerne kan kalles for Norges mest alternative revyoppsetning.

Finalen er kommende lørdag (3. mai), og dørene åpner klokken 20:00. Showet starter klokken 21:00, og billetter koster 300 kroner og kan kjøpes kontant i døren eller forhåndsreserveres. Informasjon om dette samt vår gunstige hotellavtale finner du ved å trykke her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: