Finalist 2: “Reise nach Jerusalem” med Peace United

ReiseNachJerusalem

Andre finalist ut i år er Peace United som skal synge tyske “Reise nach Jerusalem” fra 1999. 

Gruppen består av tre veteraner i Cato, Tom Espen og Karolina, samt Vibeke, Ronya og Hilde som er med for første gang. Hilde sang “Is it true?” som soloartist i den andre Bergenskvaliken i år, og blir nå med og forsterker Peace United til finalen, sammen med Karolina som har danset for flere andre innslag tidligere.

Her følger presentasjonen av deres bidrag:

Som vi alle vet har Melodi Grand Prix alltid vært en tumleplass for fredsbudskap og antivoldbevegelser. Faktisk er det litt underlig at Melodi Grand Prix ikke allerede har blitt nominert til Nobels Fredspris for sitt arbeid for forbrødring mellom folkeslagene. Line fra Fredsinstituttet har samlet sammen gruppen Peace United i forkant av årets Parodi Grand Prix. Gruppen består i tillegg til Line av Indremisjonsfruen Borghild, syriske Fatima, rabbineren Benjamin,  den spanske gledespiken Rosangela og homofile Sander Cornelius André Theodor Anker-Hansen. Til tross for store forskjeller dem imellom, har de lovet Line å gjøre en innsats for fred og forsoning.

Dørene åpner klokken 20:00 og showet starter klokken 21:00. Billetter kan kjøpes kontant i døren, eller forhåndsreserveres. Informasjon om dette får du ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: