PGP-fjes i Norske Talenter

Norske_Talenter_Logo

Norske Talenter 2014 er godt i gang, og nå som semifinalene starter er det hyggelig å se folk vi kjenner fra Parodi Grand Prix ha stor suksess.

I første semifinale av Norske Talenter (fredag 11. april) deltar dansegruppa Schang fra Bergen. I denne gruppa finner vi flere velkjente PGP-ansikt, og to av dem har til og med vunnet Parodi Grand Prix i Grieghallen. Stephanie Mowinkel og Marit Hagen Halvorsen var nemlig dansere for Roy Vorland og Andreas Holt da de vant med danske “Shame on you” i den aller første PGP-finalen i 2005. Senere var de dansere for Kim Fairchild da hun sang “Let me try” i 2008, og Stephanie danset for Andreas Holt og Alberto Zamora med “A ba ni bi” samme året.

I tillegg har Elen Alicia Castillo Vik også vært med i flere år i juryen i Parodi Grand Prix. Sammen med Sara Kristine Einbu og Kaya Goosen utgjør de gruppen “Schang”, og skal i første semifinale blant annet konkurrere mot den åtte år gamle forhåndsfavoritten Angelica Jordan. Se Schangs audition i Norske Talenter ved å trykke her.

– I år skal jeg til finalen

Geir Lillejord er for mange PGP-fans først og fremst kjent som Berit Bislett, som kom på tredjeplass i Oslokvaliken i 2006 med “Venners nærhet”, kom på andreplass i Grieghallen i 2007 med “Ja til livet”, og vant hele spetakkelet i 2008 med “Må ha sari”.

I Norske Talenter stiller Geir med sitt parodi-talent, og parodierer karakterer. Da han gikk videre til semifinalen fra dommerutvelgelsen sist helg, uttalte han at “I år skal jeg til finalen”. Han deltok nemlig i Norske Talenter også i 2011. Den gang sammen med Cårejånni Enderud, og for dem stoppet det den gang i semifinalen. Geir har lyst å ta steget videre denne gangen. Du kan se hans audition ved å trykke her. Vi anbefaler selvsagt Geir å gjøre “Ja til livet” i semifinalen.

Uansett – vi ønsker alle fra Parodi Grand Prix-familien lykke til i Norske Talenter!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: