Storsjarmør til Parodi Grand Prix

engelbert_humperdinck

Lørdag går årets siste kvalikrunde av stabelen på Bar Barista i Bergen. To gullbilletter til finalen i Grieghallen lørdag 3. mai skal deles ut, og vi presenterer denne uken rundens deltakere. Her kan du lese mer om Jone Slettebak, som skal parodiere britiske Engelbert Humperdink og “Love will set you free” fra 2012.

Jone Slettebak har i disse dager stor suksess i studentteateret Immaturus, og har et helgekurs i method acting fra New York. Han debuterer i år i Parodi Grand Prix med en parodi av Engelbert Humperdink, den suksessrike storsjarmøren som deltok i Eurovision for Storbritannia i 2012, mange tiår etter storhetstiden:

For Engelbert Humperdump har nemlig sett bedre dager. Han har liksom ikke sjarmen lenger. Han prøver og prøver, men damene lar seg ikke imponere. I gamle dager… DA hadde han mojo da. Plenty! Engelbert Humperdump vet at han ennå har det i seg. Han må bare prøve hardere!

Om du vil se originalversjonen av “Love will set you free”, kan du gjøre det ved å trykke her.

Dersom du ønsker å heie på Jone, må du komme på Bar Barista i Øvregaten 12 lørdag kveld. Dørene åpner klokken 21:00 og showet starter klokken 22:00. På grunn av begrenset plass anbefaler vi å komme tidlig. Billetter kan kun kjøpes kontant i døren, og koster 100 kroner.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: