Når juryen blir deltakere

Carola

Kommende lørdag er siste kvalik av PGP 2014, og den går av stabelen på Bar Barista i Bergen. Denne uken presenterer vi rundens deltakere, og her kan du lese mer om Lykke Kristine Moen som skal synge Carolas “Fångad av en stormvind” fra 1991.

Lykke er regissør og skuespiller og har bakgrunn blant annet fra Den Nationale Scene og Nye Fyllingsdalen Teater. I fjor var hun med som dommer i finalen av Parodi Grand Prix sammen med blant andre stand-up-komiker Thomas Anthun Nielsen. De bestemte seg da for at “neste år skal vi delta!”, og nå har neste år kommet. Låtvalget har falt på Carolas vinnermelodi “Fångad av en stormvind” fra 1991, som Lykke har omdøpt til “Fångad av Tinder”.

Lykke er nemlig singel, og har oppdaget og blitt avhengig av den magiske smartphoneappen Tinder som gjør at du kan finne andre single i nærområdet. Hun blar gjennom utvalget på jakt etter den rette, men finner hun ham?

Om du vil se originalversjonen av “Fångad av en stormvind”, kan du gjøre det ved å trykke her.

Følg med videre for presentasjonen av de øvrige konkurrentene i årets siste kvalikrunde.

Dersom du ønsker å heie på Lykke, må du komme på Bar Barista i Øvregaten 12 lørdag kveld. Dørene åpner klokken 21:00 og showet starter klokken 22:00. På grunn av begrenset plass anbefaler vi å komme tidlig. Billetter kan kun kjøpes kontant i døren, og koster 100 kroner.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: