Vil ta steget opp

wind

Lørdag er det klar for årets siste PGP-kvalik på Bar Barista i Bergen, og denne uken presenterer vi de som konkurrerer om finaleplass i Grieghallen lørdag 3. mai. Her kan du lese mer om JAMIAS, som skal synge tyske “Lass die Sonne in dein Hertz” fra 1987:

Bestemødrene i Jamia, fikk etter fjorårets suksess penger i banken og tiger på tanken. Deretter dro de så Mil etter mil til et euphoria med kjente storheter som Djenghis Khan og Romeo. Ferden gikk forbi Brandenburger Tor der de ble Fanget av en stormvind og videre til den lille landsbyen Haba Haba i Afrika. Der møtte de Soleia, som var glad for at det endelig ble litt Diggiloo diggiley. Det ble veldig Bra vibrasjoner mellom Soleia og Jamia og ved hjelp av Satellitt, innviet de henne i Parodi Grand Prix-Visjonen. Etter litt Stress har de nå årets bidrag klart!

Valget har endt på “Lass die Sonne in dein Hertz”, som gruppen Wind sang til andreplass i den internasjonale Eurovisionfinalen i Brüssel i 1987.

JAMIA var gruppen bestående av Janne, Agnes, Margareth, Ingrid og Aud, som sikret seg tredjeplassen i fjorårets finale med russiske “Party for everybody” fra 2012. I år har de fått med seg PGP-veteran Sissel, og håper nå å ta steget opp til superfinalen, og altså topp-to. Første utfordring blir lørdagens kvalik på Bar Barista.

Om du vil se originalversjonen av “Lass die Sonne in dein Hertz”, kan du gjøre det ved å trykke her.

Følg med videre for presentasjonen av de øvrige konkurrentene i årets siste kvalikrunde.

Dersom du ønsker å heie på Jamias, må du komme på Bar Barista i Øvregaten 12 lørdag kveld. Dørene åpner klokken 21:00 og showet starter klokken 22:00. På grunn av begrenset plass anbefaler vi å komme tidlig. Billetter kan kun kjøpes kontant i døren, og koster 100 kroner.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: