Sitter du på et gammelt PGP-opptak?

pgp-logo_ny2014.png

 

Dette er det tiende året hvor Parodi Grand Prix skal gå av stabelen i Grieghallen i Bergen. Fra alle årene sitter vi på videoopptakene fra finalen. Alle årene bortsett fra ett. Sitter du på opptakene?

Opptakene fra det første året – i 2005 – har vi i arkivet, men de ligger ikke ute på verdensveven. Derimot kan du glede deg til at disse opptakene vil bli lagt ut på Youtube for første gang om få uker!

Opptakene fra 2006, 2008 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013 ligger derimot alle tilgjengelig ute på nettet. Derimot mangler opptakene fra 2007.

2007-finalen er den eneste som hittil har blitt direktesendt på TV. Den ble direkte overført på “TV2 Sonen”, som på den tiden var en egen TV-kanal. Vi håper derfor at det kanskje er noen der ute som sitter på opptakene fra den gang, slik at det ikke er tapt for alltid.

Det var “The Harriettes” som vant 2007-finalen med svenske “Diggiloo Diggiley”, og Berit Bislett kom på andreplass med “Ja til livet”. Den spanske supergruppen Baccara var en av deltakerne i finalen, og de sang britiske “Ooh Aah Just a little bit” og endte på fjerdeplass.
Hvis du sitter på opptakene, eller vet noen som kanskje gjør det, vennligst ta kontakt på parodigrandprix@gmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: