Ukraina og Tyskland til finalen

Poengtavle_Oslokvalik

 

I en spennende votering i Oslokvaliken fredag kveld, gikk Ukraina og Tyskland videre til Parodi Grand Prix-finalen i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai. Kalorine Knask vant suverent, men andreplassen ble ikke avgjort før siste jury, som var publikum.

Kalorine Knask (alias Eirik Vangdal) sang ukrainske Grisejente Bom (opprinnelig “Be my Valentine, Svetlana Loboda, 2009), og tok sammen med sine tre kompanjonger på scenen klart flest poeng.

Da poenggivingen var over, var det klart at gruppen Peace United sikret andreplassen med “Reise nach Jerusalem” (Tyskland 1999), og dermed finaleplass, kun ett poeng foran nummer tre, IChan som sang “It’s my time” (Storbritannia 2009).

I finalen møter de de beste bidragene fra Bergen og Trondheim. Finalen går av stabelen i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai. Billettsalg vil bli åpnet etter den neste og siste kvalifiseringsrunde, som går i Bergen lørdag 5. april. Følg med på denne siden, eller lik vår Facebookside for oppdateringer rundt dette ved å trykke her.

For de som er i Oslo og ønsker å forlenge Grand Prix-festen, anbefaler vi DJ Monsuuns Melodi Grand Prix Afterparty på Diplomaten / Exit etter Grand Prix-finalen i Spektrum i kveld. Se mer informasjon om dette ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: