Belinda Glava klar for å snu Oslo på hodet

00 Belinda Glava åpnet Parodi Grand Prix-finalen med israelske Diva av Dana International fra 1998

Alt er nå klart for fredagens Oslokvalik av Parodi Grand Prix, og Belinda Glava lover å snu Oslo på hodet med et forrykende show på Diplomaten. Om du ikke kjenner Belinda Glava fra før, kan du lese mer om henne her, samt se fredagens startrekkefølge.

Totalt seks bidrag skal kjempe om å få representere Oslo i PGP-finalen i Grieghallen lørdag 3. mai. De aller fleste av dem er debutanter.

1. Peace United – “Reise nach Jerusamen” (Tyskland 1999)
2. Laila PH – “Dansa i Behån” (“Dansa i neon”, Sverige 1987)
3. Tone Gertz – “Puppet on a string” (Storbritannia 1967)
4. IChan – “It’s my time” (Storbritannia 2009)
5. Kalorine Knask – “Grisejente Bom” (“Be my valentine”, Ukraina 2009)
6. Elvira – “Kalvedansen” (“Alvedansen”, Norge 2006)

Hvem som går videre avgjøres i en blanding av folkestemmer og juryvotering. Publikumsvoteringen avgjøres halvt av hvor mange fans deltakerne har fått på sine events på Facebook, og halvt av publikumsstemmer under showet.

Queen of Bergen

Showet ledes av Belinda Glava, alias Chriss Martin Knappen, Bergens fremste dragdronning. Belinda har ledet alle rundene både i Bergen og Trondheim tidligere i år, og var også konferansier i fjor.

I Parodi Grand Prix har hun også vært med som deltaker flere ganger, og har blant annet en andreplass med “Marija Magdalena” (Kroatia 1999) fra finalen i Grieghallen i 2005. I Bergen befestet Belinda sin posisjon som byens fremste dragdronning gjennom flere hundre ukentlige show på Fincken, og i 2004 ble hun kronet til “Queen of Bergen” under Bergen Gay Pride.

Belinda har også gjennomført flere sceneoppsetninger sammen med kjente bergensnavn som Marit Voldseter og Christine Guldbrandsen, og har blitt et kjent ansikt i bergenspressen.

Fredag lover Belinda å lage show på Diplomaten, og ønsker alle Grand Prix-fans og Grand Prix-hatere velkommen. Diplomaten finner du i Fridtjof Nansens Plass 8. Dørene åpner klokken 21:00 og Showet starter klokken 22:00. Billetter kroner 100,- kjøpes kontant i døra. Lik vår side på Facebook for å holde deg oppdatert om Parodi Grand Prix ved å trykke her og selvfølgelig delta på arrangementet på Facebook  ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: