Fra Filippinene til PGP

1781978_10152215280939709_1862099251_n

Fredag er det klart for Oslokvalik i Parodi Grand Prix, hvor nye finalister til den nasjonale Parodi Grand Prix-finalen i Grieghallen 3. mai skal stemmes frem. Her kan du lese mer om en av deltakerne, IChan Teaño, som skal synge britiske “It’s my time” fra 2009.

IChan Teaño (i Norge kaller vi han Christian) er fra Fillipinene men er oppvokst i Italia. Han har nå jobboppdrag i Oslo og benytter derfor anledningen til å delta i Parodi Grand Prix for første gang. Han har gjort seg bemerket med sin fløyelsmyke stemme på sangoppdrag både på Filippinene,  Italia og i Norge, og om du er nysgjerrig på stemmen kan du sjekke ut hans soundcloud her: www.soundcloud.com/ichanmusic.

Sangen han skal synge er britiske “It’s my time”, opprinnelig fremført av Jade Ewen i 2009. I forkant hadde Storbritannia hatt mange år med katastrofale Eurovision-resultat, og selveste Andrew Lloyd Webber var blitt hentet inn av BBC for å få skuta på rett kjøl igjen. Gjennom talentkonkurransen “Your country needs you” valgte Lloyd Webber ut Jade Ewen, og komponerte balladen “It’s my time” til henne. Hun oppnådde femteplass i den internasjonale finalen i Moskva, noe som gjorde Storbritannia stolt en stakket stund, men de har ikke oppnådd topp-10-plasseringer siden.

Ønsker din hjelp

Kvalifiseringsrunden i Oslo vil bli avgjort i en blanding av jury- og publikumsavstemming. Publikumsjuryen består halvt av publikumsstemmene under kvaliken, og halvt av antall fans deltakeren har klart å samle i forkant av konkurransen. Hvis du vil heie på iChan og dermed bidra til å stemme på han, kan du melde deg på hans Facebookevent ved å trykke her. Frist for å melde seg på eventen er fredag 14. mars klokken 16:00.

Om du vil se originalversjonen av “It’s my time”, kan du trykke her.

Kvalifiseringsrunden går av stabelen på Diplomaten i Fridtjof Nansens Plass 8 fredag 14. mars. Dørene åpner klokken 21:00 og Showet starter klokken 22:00. Billetter kroner 100,- kjøpes kontant i døra. Lik vår side på Facebook for siste nytt ved å trykke her.

Advertisements

One thought on “Fra Filippinene til PGP

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: