Crazy cat woman

Tone

Fredag er det Oslokvalik av Parodi Grand Prix på Diplomaten, og vi presenterer i forkant bidragene som skal kjempe om plass i finalen i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai. Her kan du lese mer om Tone Gertz, som  skal synge «Puppet on a string» (Storbritannia 1967).

Tone har frekventert Oslos karaokesteder hyppig gjennom mange år av to grunner: Hun elsker å synge, og hun elsker mennesker. I tillegg elsker hun katter. Crazy cat woman, med andre ord.

Til tross for at hun elsker å synge, er dette hennes debut i Parodi Grand Prix. Hun har valgt å synge «Puppet on a string», Sandie Shaws vinnerbidrag for Storbritannia i 1967, som er en av Tones favoritter ved siden av Danas «All kinds of everything» fra 1970. Så da vet vi hva hun stiller med neste år. Om bidraget sier Tone at det blir «litt barføtt, litt engelsk, litt norsk, og mye kor».

Om du vil se originalversjonen av “Puppet on a string”, kan du trykke her.

Kvalifiseringsrunden går av stabelen på Diplomaten i Fridtjof Nansens Plass 8 fredag 14. mars. Dørene åpner klokken 21:00 og Showet starter klokken 22:00. Billetter kroner 100,- kjøpes kontant i døra. Lik vår side på Facebook for oppdateringer fremover ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: