Skal danse i Behån

1896927_10152207484790091_941769222_n

 

I forkant av Oslokvaliken av PGP fredag 14. mars på Diplomaten i Oslo, presenterer vi bidragene som kjemper om finaleplass i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai. Her kan du lese om Laila Austrheim som skal “Dansa i Behån”.

Laila er egentlig en rockejente, men hun har også et hjerte for Melodi Grand Prix. Hun har vært med i kor i mange år, og har også noe banderfaring. Hun jobbet tidligere i åtte år som karaokevert på Trumpet i sine glansdager.

Låten hun har valgt å parodiere er svenske “Dansa i neon” som Lena PH (Philipsson) deltok med i svenske Melodifestivalen i 1987. Den gang ble hun slått av Lotta Engbergs “Fyra bugg och en Coca Cola”.

Ønsker din hjelp

Kvalifiseringsrunden i Oslo vil bli avgjort i en blanding av jury- og publikumsavstemming. Publikumsjuryen består halvt av publikumsstemmene under kvaliken, og halvt av antall fans deltakeren har klart å samle i forkant av konkurransen. Hvis du vil heie på Laila og dermed bidra til å stemme på henne, kan du melde deg på hennes Facebookevent ved å trykke her. Frist for å melde seg på eventen er fredag 14. mars klokken 16:00.

Om du vil se originalversjonen av “Dansa i neon”, kan du trykke her.

Kvalifiseringsrunden går av stabelen på Diplomaten i Fridtjof Nansens Plass 8 fredag 14. mars. Dørene åpner klokken 21:00 og Showet starter klokken 22:00. Billetter kroner 100,- kjøpes kontant i døra. Lik vår side på Facebook for oppdateringer fremover ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: