Kalorine Knask and her Swedish lovers

bilde6

Fredag 14. mars er det Oslokvalik i Parodi Grand Prix, og vi presenterer bidragene som kjemper om en finaleplass i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai. Her kan du lese om Kalorine Knask and her Swedish lovers, som skal synge Ukrainas 2009-bidrag, “Be my Valentine”.

Kalorine Knask har etter flere år i Slovakias villmark endelig kommet tilbake til sivilisasjonen. Her i Parodi Grand Prix ser hun endelig sin mulighet til å stable på bena sin skakkjørte musikalske karriere.

Bak seg har hun nemlig utallige hits i Slovakia: “Ikke grin, klag i stedenfor”, “Jeg er bare misforstått” og “Kåte Lise”, og håper nå på et gjennombrudd her i Norge. Med seg har hun burleskdanseren Kiki Cherie og freelancedanseren Lin Coco som hun møtte på sin ukentlige tur til Strømstad.

Med mottoet “Bedre dum og pen enn smart og stygg” skal Kalorine Knask synge “Grisejente Bom” (“Be my Valentine”, Ukraina 2009), som handler om lyster og en mann hun aldri får, noe hun håper at flere kan kjenne seg igjen i.

Eirik Vangdal står bak figuren Kalorine Knask, og han debuterer i Parodi Grand Prix. Tidligere har han mest erfaring med karaoke, og har deltatt i “Killer Karaoke” på TV Norge.

Ønsker din hjelp

Kvalifiseringsrunden i Oslo vil bli avgjort i en blanding av jury- og publikumsavstemming. Publikumsjuryen består halvt av publikumsstemmene under kvaliken, og halvt av antall fans deltakeren har klart å samle i forkant av konkurransen. Hvis du vil heie på Eirik og dermed bidra til å stemme på ham, kan du melde deg på hans Facebookevent ved å trykke her. Frist for å melde seg på eventen er fredag 14. mars klokken 16:00.

Om du vil se originalversjonen av “Be my Valentine”, kan du trykke her.

Kvalifiseringsrunden går av stabelen på Diplomaten i Fridtjof Nansens Plass 8 fredag 14. mars. Dørene åpner klokken 21:00 og Showet starter klokken 22:00. Billetter kroner 100,- kjøpes kontant i døra. Lik vår side på Facebook for oppdateringer fremover ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: