Norgesmester til Parodi Grand Prix

Bilde tatt 04.03.14 kl. 23.39 #2

Fredag 14. mars er det klart for Oslokvalik av Parodi Grand Prix, og vi begynner allerede nå å presentere bidragene som skal konkurrere om finalebillett til Grieghallen lørdag 3. mai. Først ut presenterer vi Elvira, alias Sonja Storli.

Elvira er en sjenert liten heks som kom til Norge fra Transilvania for kort tid siden. Her ble hun inspirert av russefeiring og “kalvesleppet” i norsk julebordsfeiring, og har valgt å synge “Kalvedansen”, sin egen versjon av Christine Guldbrandsens “Alvedansen” som vant norske Melodi Grand Prix i 2006 og endte på en 14. plass internasjonalt.

Sonja Storli, som hun egentlig heter, er sjenert, men ønsker gjerne å leve som musiker i fremtiden, og mener det aldri er for sent for dette. Hun har vunnet “Jakten på en karaokestjerne” på London Pub, og vant også det første NM i Karaoke i 2012.

Ønsker din hjelp

Kvalifiseringsrunden i Oslo vil bli avgjort i en blanding av jury- og publikumsavstemming. Publikumsjuryen består halvt av publikumsstemmene under kvaliken, og halvt av antall fans deltakeren har klart å samle i forkant av konkurransen. Hvis du vil heie på Sonja og dermed bidra til å stemme på henne, kan du melde deg på hennes Facebookevent ved å trykke her. Frist for å melde seg på eventen er fredag 14. mars klokken 16:00.

Om du vil se originalversjonen av “Alvedansen”, kan du trykke her.

Kvalifiseringsrunden går av stabelen på Diplomaten i Fridtjof Nansens Plass 8 fredag 14. mars. Dørene åpner klokken 21:00 og Showet starter klokken 22:00. Billetter kroner 100,- kjøpes kontant i døra. Lik vår side på Facebook for oppdateringer fremover ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: