Kampen om poengene starter nå

pgp-logo_ny2014.png

Fredag 14. mars er det kvalifisering av Parodi Grand Prix på Diplomaten i Oslo, men artistene kan begynne å sikre poeng allerede nå. En av «juryene» under kvalifiseringsrunden er nemlig en «folkejury» som halvt består av publikums stemmer under delfinalen, og halvt består av antall fans artistene oppnår i forkant av kvalifiseringen.

– Artistene har nå muligheten til å lage events på Facebook, og invitere sine venner og fans til å komme og heie på dem, sier produsent for Oslo-kvaliken, Tom Espen Hansen.

– Antall «attending» artistene har klart å samle til sine events vil deretter rangeres fra flest til færrest. Under kvaliken vil publikumsstemmene rangeres på samme måte, og når vi legger disse to sammen, vil dette utgjøre ett av «jurymedlemmene» – Folkejuryen.

I tillegg vil det være flere «fagdommere» som vil bedømme bidragene. To bidrag vil få et reisegavekort til finalen i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai, hvor de vil få muligheten til å kjempe om 10.000 kroner i førstepremie blant totalt 12 bidrag fra Oslo, Bergen og Trondheim.

«Deadline» for å samle venner og fans til eventene – såfremt det skal regnes med i poenggivingen – vil være fredag 14. mars klokken 16:00.

Delfinalen vil altså gå på Diplomaten i Fridtjof Nansens Plass 8. Dørene vil åpne klokken 21:00, og showet vil starte klokken 22:00. Billetter kjøpes i døren til kroner 100,-. Kun kontant betaling.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: