Skal gå Askøy på langs

yohanna

Før lørdagens Bergenskvalik presenterer vi de fem bidragene som kjemper om å komme til finalen i Grieghallen lørdag 3. mai. Her kan du lese mer om PGP-debutant Hilde Mallesvik, som skal synge islandske Yohannas “Is it true?” fra 2009.

Hilde debuterer i Parodi Grand Prix i år. Hun er derimot en sangfugl, hun elsker å synge karaoke, hun har prøvd lykken i Idol, og hun har satt seg mål om å gå Askøy på langs på én dag. Uten sammenligning forøvrig.

Sangen hun har valgt for sin debut, er islandske “Is it true”, som deltok i 2009, og kun tapte for vår egen Alexander Rybaks “Fairytale”. Yohanna nådde også høyt på listene i Norge med låten, og Island har aldri fått en bedre plassering i Eurovision.

Originalen kan du se ved å trykke her.

Hvis du vil heie på Hilde, må du komme på Bar Barista på lørdag kveld. Dørene åpner klokken 21, og showet starter klokken 22. Billetter koster kroner 100,-. Etter showet vil lokalet gjøres om til EuroClub, hvor DJ Alesta spiller alle hitsene vi forgjeves forsøker å glemme.

Sist runde måtte publikummere avvises fordi det var fullt, så vi anbefaler å komme tidlig for å sikre seg plass. Følg med videre for presentasjonen av de resterende bidragene i lørdagens kvalik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: