– Her kommer Vinnersangen

emmelie_de_forest

Årets andre Bergenskvalik står for døren kommende lørdag. Fem nye artister står klare for å kjempe om plass i finalen i Grieghallen lørdag 3. mai. På denne siden vil vi presentere rundens deltakere i tilfeldig rekkefølge, og starter med Henriette Solrud, alias LaLa, som skal fremføre det hun er sikker på at er “Vinnersangen” (“Only Teardrops”, Danmark 2013).

Henriette Solrud debuterte i Parodi Grand Prix allerede i den første kvaliken som noen gang ble gjennomført, og sang den gang “Hallelujah” på hebraisk. Men halvveis ut i sangen glemte hun teksten, og prøvde seg forsiktig på “Hallelujah – Tra La La”. Etter det har hun fått tilnavnet “LaLa”, som har blitt hennes varemerke i Parodi Grand Prix.

LaLa er en nemlig ekte Grand Prix-fan og er stolt over at yndlingsmusikkonkurransen hennes stadig produserer det ene musikalske mesterverket etter det andre. Med revolusjonerende musikalske grep, samt kreative og poetiske tekster blottet for nødrim og flaue klisjéer er konkurransen med på å sette standarden for populærmusikken over hele Europa. År etter år.

LaLa stiller i år med det hun er sikker på at er “Vinnersangen”, nemlig fjorårets nyskapende danske vinnerlåt “Only Teardrops”, som hun er sikker på at i fremtiden vil huskes som en perle av en klassiker. Henriette er sikker på utfallet av årets PGP-deltakelse. Nå har hun funnet vinneroppskriften.

Originalen av “Only Teardrops”, fremført av Emmelie de Forest, kan du se ved å trykke her.

Om du vil heie på LaLa, kan du møte på Bar Barista kommende lørdag. Dørene åpner klokken 21:00 og showstart er klokken 22:00. Billettene koster 100,- kroner og kjøpes i døren. Ved forrige kvalifisering måtte vi avvise publikummere fordi det var for fullt, så vi anbefaler å være ut i god tid for å sikre seg plass. Følg med videre i presentasjonen av de øvrige bidragene i denne kvalifiseringsrunden!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: