Debuterer med sceneskrekk

nora b

 

Lørdag er det kvalifisering i Trondheim, og de fem artistene som konkurrerer om en finaleplass i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai presenteres her denne uka. Neste ut er Malin Schei som skal synge Norges første MGP-bidrag, Nora Brockstedts “Voi Voi” fra 1960.

Malin har sceneskrekk, og bortsett fra en rolle som danser i Trondheims PGP-finalebidrag i Grieghallen i 2012, har hun null sceneerfaring. Som soloartist debuterer hun derfor i Parodi Grand Prix nå på  lørdag, og krysser det hun har for å unngå mageplask.

Som Hora Brockstedt har Malin modernisert både image og tekst på Norges nasjonalsang nummer to. Denne nye versjonen handler om et mannssjåvinistisk svin som kun er ute etter en ting. Og bare på fredag. Hun synger “Kom kom – gutters kåte sang”.

Nora Brockstedts original kom på en sterk fjerdeplass, og kan ses ved å trykke her.

Følg med for den siste artistpresentasjonen, PGP-veteran Simon Oshaug, som skal synge “Eg e lif” av Eythor Ingi Gunnlaugsson (Island 2013).

Kvalifiseringsrunden går av stabelen på nattklubben Me! i Dronningens gate 15 og starter klokken 22:00. Billetter koster 80,- kroner og kjøpes i døra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: