Superveteranen

eythor ingi

Lørdag er årets PGP-kvalik i Trondheim, og denne uken presenterer vi de fem artistene som kjemper om å representere Trondheim i den nasjonale finalen i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai. Her kan du lese om superveteranen Simon Oshaug.

Ja, Simon har med tre finaledeltakelser blitt “Grand Old Man” for den trønderske Parodi Grand Prix-delegasjonen. Siden han debuterte i 2010, er det kun i fjor at han røk ut i kvalifiseringsrunden. Simon trives godt på scenen, elsker å synge, og har både vært med i kor og skriver musikk selv. I årets PGP stiller han som “Leif” og synger “Eg e Leif” (“Eg e lif”, Island 2013).

Siden fjorårets Grand Prix-deltakelse har Leif gått på en smell. Oppmerksomheten og kjendisstatusen gikk bokstavelig talt til hodet på ham, da Head & Shoulders ble hans hovedsponsor. Ved bruk av sponsorproduktene har Leif fått bivirkninger. Faktisk helt motsatt effekt av hva produktet skal bekjempe. Leif skrev da denne sangen om seg selv og hvordan drømmedama gikk opp i røyk rett foran nesen på han. Det faktum at hans beste venn Einar (som dagen før ble utskrevet fra sinnssykehuset) fikk drømmedama, ja, det hjalp jo ikke akkurat på saken.

Originalversjonen til Eythor Ingi Gunnlaugsson endte på en 17. plass og kan ses ved å trykke her.

Kvalifiseringsrunden går av stabelen på nattklubben Me! i Dronningens gate 15 og starter klokken 22:00. Billetter koster 80,- kroner og kjøpes i døra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: