Vil forsvare seieren

gaitana

Lørdag er det klart for årets kvalifiseringsrunde av Parodi Grand Prix i Trondheim. Fem deltakere står klar for å kjempe om finaleplass i Grieghallen lørdag 3. mai, og denne uken presenterer vi de fem deltakerne i tilfeldig rekkefølge. Først presenterer vi den regjerende mesteren.

Rune Johansen vant fjorårets Trondheimskvalik med danske “Vi maler byen rød” av Birthe Kiær. Han har også ved to andre tilfeller bidratt på det trønderske finalebidraget, da som korist / danser. Men i fjor var det altså som frontfigur, og oppnådde en sterk sjetteplass i finalen, hvor han blant annet fikk toppscore – 12 poeng – fra legendariske Stig van Eijk. Rune har erfaring som lydtekniker for en revygruppe, og etter at han ett år ble lurt med på scenen, fikk han mersmak for det glamorøse livet i rampelyset. I år stiller han som Gay-Tana med låten “Be my Guest” (Ukraina 2012 – Gaitana)

For hva får du hvis du krysser en burlesk gledespike fra Ukraina med en kloning fra indre Finnmarksvidda som er like kjapp med kniven som snakketøyet? Jo, da får du Tana-Thorill! Etter avsluttet og delvis bestått språkkurs i engelsk prøver hun seg på kveldens nummer. Hun trekker mot moderlige røtter, og på sin helt egen måte skal hun ønske folk velkommen.

Originalen av “Be my guest” kan du se ved å trykke her.

Gay-Tana kan du oppleve på Me! i Trondheim kommende lørdag. Kvalifiseringsrunden starter klokken 22:00. Billetter koster 80,- kroner og kjøpes i døren.

Følg med videre for presentasjonen av de resterende fire innslagene. Neste ut eren gruppe bestående av: Einar Olsen, Thorill Hansen, Samantha Pettersen og Laila Svendsen, og de skal synge danske “All night long” fra 2008.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: