Debutantkvartett avslører skitne hemmeligheter

all night long

Lørdag er det Trondheimskvalik i Parodi Grand Prix, og 5 bidrag skal kjempe om å få representere Trondheim i Parodi Grand Prix-finalen i Grieghallen i Bergen lørdag 3. mai. Vi presenterer de fem konkurrentene her på siden, og neste bidrag ut er dansk.

Einar Olsen, Thorill Hansen, Samantha Pettersen og Laila Svendsen har tilsammen mange års sceneerfaring fra ulike show, men i Parodi Grand Prix er de debutanter. De kaller seg “Pegepe siste dråpe” og skal synge danske “All night long” fra 2008 med Simon Mathew.

De ønsker gjennom sitt bidrag å vise hva som virkelig skjer på hotellet etter at sceneteppet er dratt for og scenelysene har slukket. Og her kan vi advare mot sterke scener.

Originalen av “All night long” endte på en hederlig 15. plass i finalen i Beograd. Den opptredenen kan du se ved å trykke her.

Følg med videre for de siste tre artistpresentasjonene. Neste ut er en internasjonal deltakelse, Liam Linge fra England, som skal synge tyske “Glorious” av Cascada fra i fjor.

Kvalifiseringsrunden går av stabelen på nattklubben Me! i Dronningens gate 15 og starter klokken 22:00. Billetter koster 80,- kroner og kjøpes i døra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: